Skip to main content
Inredningsdesign & möbelsnickeri i Åsele

Skräddarsydd inredningsdesign & möbelsnickeri i Åsele

Hos Metalwood Design i Åsele förenar vi klassiskt hantverk med innovativ design för att skapa skräddarsydda inredningslösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar. Vi specialiserar oss på att designa och tillverka måttanpassade möbler samt utveckla helhetskoncept för inredning anpassade till företag, hotell och offentliga miljöer. Vi hjälper även till med Legoproduktion.

Genom att kombinera högkvalitativt trä med robust metall, garanterar vi att varje projekt är både estetiskt imponerande och byggt för att vara hållbart över tid.

Inredningsdesign & möbelsnickeri i Åsele

Varför välja oss för inredningsdesign & möbelsnickeri i Åsele?

På Metalwood Design står kvalitet och kundnöjdhet i centrum. Vi tar oss an varje uppdrag med precision och en djup passion för detaljer. Vårt team av kreativa designers och skickliga snickare samarbetar nära med dig från den första idéen till den slutliga installationen. Vi strävar efter att varje levererat arbete ska spegla din vision och överstiga dina förväntningar.

Oavsett om ditt projekt innefattar en unik möbelpjäs eller ett omfattande inredningsuppdrag, är vi här för att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Vårt mål är att skapa funktionella och estetiskt tilltalande miljöer där varje detalj är genomtänkt och harmonierar med helheten.

Vi är även verksamma på orter så som Dorotea, Vilhelmina, Klimpfjäll och Kittelfjäll.

Senaste projekten